Влада

Голова Житомирської облради Ширма запросив Лабунську до співпраці

29 September 2016, 14:52

Голова Житомирської облради Володимир Ширма збирається налагодити більш тісну співпрацю з облдержадміністрацією і запросив Анжеліку Лабунську до співпраці.

Про це він заявив 29 вересня під час прес-конференції.

«Я вже третій день на посаді голови обласної ради. Якою я бачу роботу обласної ради – перш за все, має бути конструктивна робота. Коли проголосували, я звернувся до депутатів і всіх, хто був у залі, і до ЗМІ, я говорив: «Анжеліка Вікторівна, фракція «Батьківщина», всі франції, які сьогодні є в обласній раді, я запрошую до конструктивізму, до роботи. Тому що проблем, які на сьогодні є в нашій області, їх, – дуже і дуже багато. Навіть на другий день (після сесії, – ред.) ми зустрілися з Анжелікою Вікторівною і я знову запросив її до співпраці. Крім того, я бачу більш тісною співпрацю з облдержадміністрацією. Я думаю і надіюсь, що в найближчий час буде призначений голова обласної державної адміністрації. Тому що останніх особливо два місяці це була не робота взагалі, коли третій поверх, другий поверх, спілкування ну ніякого нема, – так не повинно бути», - сказав Ширма.

Як повідомляв Житомир.info, на позачерговій сесії Житомирської облради 26 вересня депутати збиралисявідправити Анжеліку Лабунську (ВО «Батьківщина») у відставку, але вона сама подала заяву про складання повноважень голови обласної ради, яку взяли до відома після півторагодинних суперечок. Після чого головою Житомирської облради обрали представника Блоку Петра Порошенка Володимира Ширму.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі