Місто

Організаторам обласного кулінарного чемпіонату вручили іменні годинники від мера Житомира

30 September 2016, 15:28

У Житомирській міській раді 30 вересня нагородили викладацький склад та учасників першого обласного чемпіонату з кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs 1.0», який проходив у Житомирі 16-17 вересня.

Заступник Житомирського міського голови Матвій Хренов нагородив кураторів чемпіонату грамотами, а організаторів «Battle Chefs 1.0» - іменними годинниками від міського голови.

«Я всіх хочу привітати, здоров’я, наснаги, успіхів у подальшому, і ми зараз перейдемо до того, для чого всі сьогодні прийшли - до нагороджень», - сказав заступник Житомирського міського голови Матвій Хренов.

Почесна голова Житомирського міського осередку Асоціації кулінарів України Марія Світлична зізнається: для неї така нагорода стала несподіванкою.

«Для мене це було повною несподіванкою, признаюсь вам чесно, мабуть, так захотіли зробити мені приємне. Враження у мене такі змішані, я можу сказати. Я думаю, як і раніше мені гординя не дозволяла того, так і зараз не дозволить, я як була разом із усіма, так і  буду залишатись, буду працювати, скільки я зможу, на благо нашої Житомирщини», - зізнається Марія Світлична.

Організатор «Battle Chefs 1.0» Віктор Фіалковський зауважує: обласний чемпіонат пройшов краще, ніж очікували. Нині працює над концепцією чемпіонату 2017 року і планує залучати учасників з інших областей.

«Все вдалося, насправді. Ми очікували гіршого, але все пройшло, у принципі, нормально і вдало. Вже є заявки на новий «Battle Chefs», вже на Київ, але ми все ж таки Житомир хочемо підтримати, цей формат, для цього ми усе це створювали і будемо розширюватись. Будемо шукати нові бази, де можна буде провести більш ширше. Задіяти наступного разу, це буде вже відкритий чемпіонат, у якому може взяти участь кулінар з будь-якої області. У нас вже є заявки із Києва, Черкас, Львова, навіть з Одеси вже надходили заявки. Тому, будемо розширюватись», - розповів Віктор Фіалковський.

Нагадаємо, що під час першого кулінарного чемпіонату дітей учасників АТО вчили готувати італійські брускети.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі