Місто

До кінця року систему електронного квитка запровадять в усіх житомирських трамваях і тролейбусах, - Ткачук

4 October 2016, 15:52

У Житомирі завершилися торги на придбання системи електронного квитка.

Про це на своїй сторінці у Facebook 4 жовтня написав заступник міського голови Житомира Дмитро Ткачук.

«Торги на придбання Житомирським #ТТУ системи автоматизованої оплати проїзду завершились. В результаті торгів на #prozorro вартість поставки обладнання, програмного продукту та наладка системи склала 7 млн. 945 тис. грн. До кінця року система працюватиме на всьому електротранспорті», - написав посадовець.

У коментарі Житомир.info Дмитро Ткачук пояснив, що завдяки системі ProZorro вдасться зекономити майже 2 мільйони гривень, виділених програмою на впровадження Е-квитка.

«Програмою виділялося 9 млн 800 тисяч, пропозиція переможця склала неповних 8 мільйонів. Це суттєва економія. Торги відбулися сьогодні, 4 жовтня. Поставка першого обладнання розпочнеться впродовж 30 днів з дати підписання договору. Усього маємо намір забезпечити електронною системою 110 одиниць рухомого складу ТТУ», - пояснив Дмитро Ткачук.

Результати торгів. Фото зі сторінки Дмитра Ткачука

У мережі інтернет товариство «Гексагон-Україна» називають єдиним спеціалізованим дистриб'ютором засобів автоматичної ідентифікації в Україні.

«Компанія займається не тільки постачанням і підтримкою обладнання, але і розробкою унікальних комплексних рішень з використанням мобільних терміналів збору даних, сканерів штрих-коду, а також обладнання для маркування», - йдеться на сайті «Євроіндекс».

Інші джерела пов’язують «Гексагон-Україна» з кіпрською компанією "ФРІОТРОН ХОЛДІНГС ЛІМІТЕД".

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2016 року в Житомирській мерії показали, як працюватиме «електронний квиток» у громадському транспорті. У вересні 2016 року система Е-квитка запрацювала на тролейбусному маршруті №1 м. Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі