Влада

Член комісії поділився враженнями від конкурсу на посаду голів Житомирської та Харківської ОДА

5 October 2016, 09:50

Член комісії з питань вищого корпусу державної служби Володимир Купрій поділився враженнями від конкурсу на заміщення вакантних посад голів Житомирської та Харківської облдержадміністрації, який відбувся 4 жовтня.

Про чергове засідання комісії Купрій написав на своїй сторінці у фейсбук.

«Що варто відзначити:

1) були кандидати на ці посади, які не володіли навичками роботи на комп'ютері (що є просто є дивним в наш час :-) )

2) один кандидат зійшов з дистанції через те, що не міг продемонструвати навички володіння державною мовою. Запевняв, що вивчить потім :-)

3) чимало кандидатів не вміють грамотно писати :-( на рівні шкільної програми з української мови

4) знову є кандидати, які вже брали в конкурсах на інші посади голів інших МДА або беруть участь у конкурсах на всі посади, які тільки оголошуються вакантними. Така собі нестримна тяга брати участь у всіх конкурсах

Ну і найголовніший висновок: відчуття браку дійсно достойних кандидатів», - зазначає член конкурсної комісії.

Нагадаємо, ввечері 4 жовтня стали відомі результати конкурсу на посаду голови Житомирської ОДА: переможцем став заступник голови ОДА Ігор Гундич, який з 1 вересня виконує обов’язки губернатора, на другому місці – в.о. керівника головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Олександр Шпита.

Як повідомляв Житомир.info, 9 вересня президент Петро Порошенко розпорядився оголосити конкурс на посаду голови Житомирської облдержадміністрації.У списку кандидатів, допущених для проходження тестування на зайняття вакантної посади голови Житомирської ОДА, було 16 прізвищ. У другий тур конкурсу на посаду голови Житомирської облдержадміністрації пройшли десять людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі