Влада

Підручниками забезпечені всі восьмикласники Житомирської області, - ОДА

5 October 2016, 09:55

Станом на 4 жовтня в усі школи Житомирської області доставлені підручники для 8-го класу.

Про це з посиланням на начальника управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації Вадима Калініна 4 жовтня повідомила прес-служба Житомирської облдержадміністрації. 

«Усі підручники, які ми мали на складі, розвезені у райони та вже потрапили до навчальних закладів. Ще сьогодні надходять листи від районних відділів освіти про розподіл підручників у навчальні заклади, але за оперативною інформацією можемо сказати, що усі школи отримали книжки», – сказав Вадим Калінін.

З дня на день очікується остання партія книжок для 8 класу від Міністерства освіти і науки України, яка складає близько 7 % від потреби.

В ОДА в черговий раз нагадує: якщо комусь відомо про факти неодержання школами підручників для 8 класів, поінформуйте про це управління інформаційної діяльності ОДА за тел. (0412)47-46-25, 47-46-20 або на e-mail: obl_info@ukr.net для оперативного реагування.

Як повідомляв Житомир.info, укінці вересня Вадим Калінін особисто розвозив підручники для 8 класів по районам області. Вівторок, 27 вересня, був останнім днем, коли підручники для 8 класів, наявні на складі у Житомирі, мали бути відправлені до районів області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі