Влада

Влада Житомирської області закликає повідомляти про факти неотримання до жовтня підручників для 8 класів

28 September 2016, 09:43

Вівторок, 27 вересня, був останнім днем, коли підручники для 8 класів, наявні на складі у Житомирі, мали бути відправлені до районів області.

Про це 27 вересня повідомила прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

«За дорученням т.в.о. голови ОДА Ігоря Гундича, 27 вересня - це останній день, коли підручники для 8 класів, наявні на складі у Житомирі, мали бути відправлені до районів. Сьогодні на складі загрузили останню партію підручників 8 класу, які будуть доставлені до кількох районів області», - інформує прес-служба.

Зі слів начальника управління освіти і науки ОДА Вадима Калініна, станом на 27 вересня з 93 % підручників, отриманих від Міністерства освіти і науки України, 90 % розвезено до навчальних закладів.

«Три відсотки, які залишилися, – це резерв області. Міністерством вже сформовано останню партію (близько 7 %), яка скоро надійде в управління», - цитує Калініна пре-служба ОДА, і закликає: якщо вам відомо про факти неодержання школами до 01.10.2016 р. підручників для 8 класів, повідомляйте про це для оперативного реагування в управління інформаційної діяльності ОДА за тел. (0412)47-46-25, 47-46-20, або на e-mail: obl_info@ukr.net.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 9 вересня 2016 року було доставлено 89,7% підручників для учнів 8 класів. На початку вересня рівень забезпечення «проблемними» підручниками школярів Житомира складав усього 50%.

Фото Житомирської ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі