Влада

Перше розпорядження нового голови Житомирської облради – про соціальний гуртожиток

5 October 2016, 15:59

Володимир Ширма підписав перше розпорядження, як голова Житомирської обласної ради.

Розпорядження №82 «Про створення робочої групи з вивчення питання розміщення соціального гуртожитку» підписане 3 жовтня. Попереднє розпорядження під номером 81 підписувала 23 вересня Анжеліка Лабунська і воно стосувалося внесення змін до порядку денного позачергової сесії облради. 

Своїм першим розпорядженням Володимир Ширма створив робочу групу, яка буде вивчати можливість створення в області соціального гуртожитку.

«Утворити робочу групу з огляду приміщень, що перебувають на балансах об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, з метою  вивчення питання розміщення соціального гуртожитку для осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Робочій групі оглянути приміщення, що перебувають на балансах об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, з метою  вивчення питання розміщення соціального гуртожитку для осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», - йдеться у документі, опублікованому на сайті облради.

Очолює робочу групу депутат обласної ради Олена Галагуза, контролювати виконання розпорядження буде заступник голови облради Максим Вілівчук.

Також 3 жовтня Ширма підписав розпорядження про: організацію особистого прийому громадян в обласній раді; створення робочої групи з вирішення питання подальшого використання туристичної бази «Лісовий берег»; внесення змін у розпорядження голови обласної ради у зв’язку із кадровими змінами.

Як повідомляв Житомир.info, 26 вересня на позачерговій сесії Житомирської облради депутати взяли до відома заяву голови облради Анжеліки Лабунської про дострокове припинення повноважень, обрали Володимира Ширму головою обласної ради та проголосували за призначення його заступниками Сергія Крамаренка та Максима Вілівчука.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі