Влада

Будівництво житомирської бази водних видів спорту може розпочатися вже цього року, - Хренов

11 October 2016, 17:22

Будівництво бази водних видів спорту в Житомирі може розпочатися вже до кінця 2016 року.

Про це 11 жовтня на своїй сторінці у Facebook написав заступник міського голови Житомира Матвій Хренов.

«Наша головна задача – почати будівництво вже цього року задля максимально швидкого запуску бази. Сподіваюся, що забудовник вже через тиждень після вивчення проекту зможе розпочати роботи по будівництву бази. База складається з двох частин – водної і наземної. За словами працівника технагляду, водну частину бази доцільно робити саме взимку», - написав Хренов.

Він також повідомив, що 11 жовтня в мерії провели зустріч з представниками фірми, яка виграла тендер з будівництва бази.

«Сьогодні ми зібрали разом уже акцептованого підрядника (тендер тривав близько двох місяців), який виконуватиме будівельні роботи, проектантів, замовників та фахівців-спортсменів, які проводитимуть там змагання. В рамках цієї робочої групи фахівці-спортсмени та фахівці-будівельники обговорили першочергові етапи будівництва задля проведення змагань вже наступного року, наскільки реальні строки закінчення робіт, відповідність проекту технічним вимогам і завданням, налагодили комунікацію між собою», - йдеться у дописі заступника мера.

У коментарі Житомир.info  Матвій Хренов зазначив, що тендер проводився по системі ProZorro, а переможцем торгів визнана досить відома і досвідчена київська фірма (ТОВ "Укрспецмонтаж Інвест" – ред.).

«Це була перша робоча зустріч, і вона була для нас знаковою, оскільки ми хотіли донести до підрядника, що це будівництво є дуже важливим для міста», - сказав посадовець.

З його слів,  до кінця 2016 року на будівництво бази водних видів спорту з міського бюджету виділено 2,5 мільйона гривень, загальна вартість робіт становить більше 4 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, про повноцінну базу водних видів спорту в Житомирі у 2015 році говорив тоді ще заступник Житомирського міського голови Сергій Сухомлин. У серпні 2016 року в Житомирській мерії показали, як виглядатиме майбутня база водних видів спорту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі