Влада

Житомиряни перестали звертатися на антикорупційний сервіс Державної фіскальної служби

28 October 2016, 10:36

Протягом серпня-вересня поточного року звернення від жителів Житомирської області на антикорупційний сервіс «Пульс» не надходили.

Про це повідомляє відділ організації роботи головного управління ДФС у Житомирській області.

«Протягом січня-вересня 2016 року на телефонну лінію антикорупційного сервісу «Пульс» надійшло 30 звернень від жителів Житомирщини. Аналіз проблем, з якими платники зверталися на антикорупційний сервіс, свідчить, що найбільше питань виникало щодо звітності та реєстрації накладних, режиму і порядку роботи органів ДФС та з приводу системи електронного адміністрування ПДВ. Фахівцями органів ДФС проведено невідкладний та якісний розгляд звернень, які надійшли через сервіс «Пульс» та за результатами їх розгляду проінформовано заявників про вжиті заходи. Слід зазначити, що протягом серпня-вересня поточного року звернення на сервіс «Пульс» не надходили», - інформує обласне управління ДФС.

Податківці нагадують, що антикорупційний сервіс Державної фіскальної служби України «Пульс» діє за єдиним телефонним номером (044) 284-00-07. Він створений з метою оперативного опрацювання інформації від громадян та суб'єктів господарювання щодо неправомірних дій або бездіяльності працівників податкової та митної сфери, про можливі корупційні дії з їхнього боку, вирішення інших суперечливих питань, які виникають у процесі адміністрування податків або під час здійснення митного контролю та митного оформлення товарів і транспортних засобів, що переміщуються через митний кордон України, а також упередження контрабанди.

Як повідомляв Житомир.info, в травні цього року ГУ ДФС повідомляло про 28 звернень від жителів Житомирської області, які надійшли на телефонну лінію сервісу «Пульс» протягом січня-квітня 2016 року.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі