Влада

Перший заступник голови Житомирської ОДА не написав заяву на звільнення, бо після відпустки пішов на лікарняний

9 November 2016, 17:46

Після призначення Ігоря Гундича головою Житомирської облдержадміністрації обидва його заступники – Ярослав Лагута і Геннадій Дмитренко, за законом, повинні були написати заяви про припинення повноважень. Станом на 9 листопада таку заяву написав лише Лагута. Дмитренко ж спершу перебував у майже тримісячні відпустці, після якої відразу пішов на лікарняний.

Про це у коментарі Житомир.info повідомив голова ОДА Ігор Гундич.

«Відповідно до закону «Про місцеві державні адміністрації», заступники, коли приходить новий голова, пишуть заяви про припинення своїх повноважень. Ярослав Миколайович Лагута таку заяву вже написав, з дня мого призначення (27 жовтня, – ред.). У мене є місячний термін для того, щоб її розглянути. Дмитренко Геннадій Васильович (перший заступник голови Житомирської ОДА, – ред.) був у довгостроковій відпустці, мав сьогодні вийти, у нього сьогодні був останній день довгострокової відпуски, яка тривала майже три місяці. Але передзвонив у відділ кадрів і сказав, що захворів. Я так розумію, що буде хворіти невідомо скільки», – прокоментував він.

Разом із тим, губернатор не підтвердив інформацію про те, що пропонував деяким керівникам управлінь і департаментів облдержадміністрації написати заяви на звільнення.

Як повідомляв Житомир.info, під час своєї першої прес-конференції 2 листопада Ігор Гундич повідомив про те, що у найближчі два місяці планує заповнити вакансії заступників голови облдержадміністрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі