Влада

В управлінні охорони здоров’я ОДА шукають 5 головних спеціалістів, а в Житомирській міськраді – 7 інспекторів

9 November 2016, 17:57

 В управлінні охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації оголосили конкурс на вакантні посади п’яти головних спеціалістів.

Наказ від 1 листопада 2016 року про оголошення конкурсу опублікований на сайті УОЗ.

Потрібні три головні спеціалісти у відділ медицини катастроф та організації медичної допомоги населенню і два спеціалісти у відділ економіки та бухгалтерського обліку. Конкурс планують провести 23 листопада.

Водночас Житомирська міська рада продовжує шукати бажаючих стати муніципальними інспекторами. На сайті міськради опубліковане оголошення про конкурс на заміщення семи вакантних посад спеціалістів 1 категорії муніципальної інспекції міської ради.

«Вимоги до кандидатів: вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;  стаж роботи  за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді спеціаліста 2 категорії  чи стаж роботи за фахом в інших сферах, як правило, не менше 1 року», - йдеться в оголошенні.

Заяви від бажаючих працювати в муніципальній інспекції приймаються з 4 листопада 2016 року по 5 грудня 2016 року.

Нагадаємо, у вересня міська рада вже оголошувала конкурс на сім посад спеціалістів 1 категорії муніципальної інспекції.

Як повідомляв Житомир.info, в муніципальній інспекції має працювати 21 інспектор, до серпня заповнили лише 11 вакансій. Навесні цього року мер Сергій Сухомлин розповідав, що місто буде поділене на 22 квадрати, і муніципальний інспектор по принципу дільничного відповідатиме за все, що відбувається на його ділянці: реклама, благоустрій, несанкціонована торгівля, МАФи, гаражі, вивезення сміття та інше.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі