Влада

Радник міністра інфраструктури проїхався трасою Київ-Чоп у Житомирській області та описав свої враження

16 November 2016, 18:11

Увечері 15 листопада радник міністра інфраструктури України Артем Гриненко перевіряв прибирання траси Київ-Чоп у Житомирській області.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Багато нарікань на одну із основних магістралей країни – Київ–Чоп в межах Житомирської області. Тому вчора ввечері, за дорученням Володимира Омеляна (міністра інфраструктури України, – ред.), відправився її інспектувати. Щодо Житомирщини, до обласного центру дорога без нарікань, далі – розчаровує. На одній із самих важливих магістралей країни відверто недопрацювали. Справді «весело» починається біля селища Веселе – це окружна навколо Житомира. Дві машини в кюветі, на 181 кілометрі затор вантажівок. Біля Новоград-Волинського розвернуло вантажівку на узбіччі, через що на 2 км утворився затор. Заледеніла дорога, майже не посипана. Прикро. Я знаю, що й тут дорожники також дуже важко працюють, та для третього дня після сніжної стихії – це не найкращий показник. Керівник облавтодору жаліється: люди дуже втомлені, техніки бракує, 30% від усієї, що є в наявності, зламалося. Ось вам і приклад, чому нам так необхідно закупити оновлену техніку. Директор Житомирського дочірнього підприємства пообіцяв, що до вечора ситуацію виправлять. Буду повертатися, побачу власними очима, як там справи. У випадку, якщо сьогодні не впораються – домовилися з Рівненською областю, вони допоможуть», – написав він у дописі.

Разом з тим Гриненко зазначив, що наразі в міністерстві з’ясовують причини ДТП, що сталася 16 листопада вранці на трасі Житомир-Бердичів, внаслідок якої загинув водій маршрутки, а 19 пасажирів потрапили до лікарень.

«Прикрою новиною стала вранішня трагедія на Житомир – Могилів-Подільській. Водій фури не впорався з управлінням та влетів в пасажирський автобус. Є постраждалі. Зараз детально розбираємося. Та хочу наголосити, що перевищення швидкості фур та їх не поміняна гума – це те, через що найчастіше за ці дні ставалися аварійні ситуації. Від себе дуже прошу, водії, не женіть! Дорога нині дуже підступна – може видаватися ідеальною, а за п’ять метрів – льодова корка. Людське життя є безцінним…» – додав радник міністра.

Як повідомляв Житомир.info, через ускладнення погодних умов на міжнародній автотрасі Київ-Чоп із 16:00 13 листопада по 12:00 14 листопада був обмежений рух для великовагових і великогабаритних транспортних засобів у напрямку міста Києва.

Фото зі сторінки Артема Гриненко у Facebook

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі