Влада

Заступник мера Житомира на виконкомі звітував про те, як місто чистили від більш ніж місячної норми опадів

17 November 2016, 10:53

За 12-13 листопада у Житомирі випала більш ніж місячна норма опадів. При цьому центральні вулиці міста, мости та основні магістралі були повністю очищені від снігу.

Про це під час засідання виконкому 17 листопада повідомив заступник мера Житомира Олександр Фещенко.

«У нас за півтори доби випала більше ніж місячна норма сніг, а саме 48 см. Повністю було очищено центральні вулиці, основні мости, проїзди та шляхопроводи. Першочерговим завданням було якраз забезпечити проїзд по місту, щоб не було аварійних ситуацій на шляхопроводах. Було встановлено знаки щодо обмеження руху великогабаритного транспорту під час снігопадів. Затримок тролейбусів не було – всі маршрути вийшли згідно графіків. Місто повністю опалювалося. Справді, є недопрацювання по очищенню тротуарів і зупинок громадського транспорту, але з цією проблемою ми працюємо. Було видано 167 приписів власникам приватних магазинів», - сказав Фещенко.

Вислухавши звіт, мер Сергій Сухомлин доручив Олександру Фещенку та керівнику КП «Інспекція з благоустрою м.Житомира» Юрію Юзвинському на наступний виконком підготувати  детальну інформацію щодо підготовки Житомира до зими та прибирання обласного центру.

Детальніше дивіться у сюжеті

Фоторепортаж про те, як Житомир 15 листопада чистили від снігу, дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, 14 листопада до травмпунктів Житомира звернулися  52 людини, з 15 листопада и на ранок 17 листопада до травматологічних відділень житомирських лікарень із переломами та забоями звернулися 153 людини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі