Влада

Уряд виділив більше грошей на будівництво багатоповерхівки для прикордонників в Житомирі

21 November 2016, 10:15

Кабінет міністрів виділив додаткові кошти на будівництво багатоповерхівки для прикордонників в Житомирі та на реконструкцію будівлі учбового корпусу під житло в Овручі.

Розпорядження «Про внесення змін у додаток до розпорядження Кабінету Міністрів України від 27 травня 2016 р. № 389» прем’єр-міністр Володимир Гройсман підписав 16 листопада.

«Уряд перерозподілив видатки державного бюджету, передбачені на забезпечення житлом військовослужбовців Державної прикордонної служби та членів їх сімей. Зокрема, обсяги фінансування пускових у 2016 році об'єктів приведені у відповідність до їх фактичної вартості. Також скориговані обсяги фінансування перехідних об'єктів у частині оплати вартості робіт, що можуть бути виконані на об'єктах протягом звітного року. Документом збільшено суми фінансування об'єктів будівництва у Житомирі, Борисполі, Овручі, Сумах, Чернігові, Ізмаїлі, Львові та с. Рибаківка Миколаївської області. При цьому зменшено фінансування об'єктів будівництва у м. Великі Мости Львівської області, у с. Коритниця Волинської області, у м. Києві та у с. Музиківка Херсонської області», - зазначається у поясненні до документу, опублікованому на Урядовому порталі.

На реконструкцію будівлі учбового корпусу під житло по вул. Металістів, 20а, у м. Овручі виділяється 7 млн 795 тис. грн – перша черга, 12 квартир (у розпорядженні КМУ від 27.05.16 – 3 млн 697 тис. грн). Крім того, на цей об’єкт передбачено 5 млн 605 тис. грн (було – 1 млн 403 тис.грн), в тому числі:

друга черга (12 квартир) – 2 млн 505 тис.грн;

третя черга (шість квартир) – 1 млн 100 тис.грн;

четверта черга (12 квартир) – 1 млн грн;

 

п’ята черга (12 квартир) – 1 млн грн.

Нагадаємо, у 2015 році ТОВ «Будівельна компанія «Євробуд» з Черкас виграла тендер на будівництво багатоповерхового житлового будинку по вул. Народицькій, 20 у Житомирі (на території Оліївської сільської ради Житомирського району), будинок мали здати в експлуатацію до 1 червня цього року.

Як повідомляв Житомир.info, у 2016 році Житомирська область отримає 43 млн 927,035 тис.грн субвенції з державного бюджету на будівництво (придбання) житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів I-II групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі