Влада

Житомирська компанія виграла тендер на виготовлення відеовізитки про область

25 November 2016, 12:15

Тендер департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва Житомирської облдержадміністрації на виготовлення презентаційного відеоролика про визначні місця області виграло житомирське товариство «Медіа-проспект».

Договір про співробітництво укладений 11 листопада 2016 року, хоча закупівля була оголошена ще в травні цього року. Результати допорогової закупівлі 25 листопада опублікував сайт електронних закупівель ProZorro.

Ролик тривалістю до 8 хв (базовий) та його трихвилинну скорочену версію виготовлять за 18 тисяч гривень з ПДВ (очікувана вартість становила 20 тис. грн). За ціною житомиряни обійшли свого єдиного конкурента - київську студію «ІДЕЯ ТВ», пропозиція яких виявилася на 500 гривень дорожчою. Нагадаємо, творча студія телевізійних проектів «ІДЕЯ ТВ» з Києва стала переможцем травневих торгів із виготовлення відеоролика про Житомирську область, але пізніше закупівлю скасували у зв'язку зі зміною технічної специфікації:

 

За умовами договору, ТОВ «Медіа-проспект», зареєстроване за адресою вул. В. Бердичівська, 72 у Житомирі, має виготовити «базову»  та скорочену відеовізитки з двома звуковими дорожками українською та англійською мовами власною фото- та відеотехнікою з власних матеріалів про Житомирську область: її природно-ресурсний потенціал, соціальну та транспортну інфраструктуру, об’єкти промисловості та сільського господарства. Ролик також має містити високоякісні відеоефекти з використанням 3D-графіки та застосуванням об’ємної відеозйомки з висоти.

Як повідомляв Житомир.info, в жовтні 2016 року Житомирська ОДА оголосила тендер на придбання презентаційного трихвилинного відеоролика про визначні місця області, за що збиралася заплатити 10 тисяч гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі