Місто

Сонячно-сніжний Житомир. Фоторепортаж

28 November 2016, 12:50

Зранку 28 листопада у Житомирі знову почав падати сніг. При цьому була мінлива хварність і подеколи світило сонце. Поки сніговий покрив на вулицях обласного центру є зовсім незначним. Проте синоптики прогнозують опади у вигляді мокрого снігу протягом усього тижня.

Зокрема, за даними Укргідрометцентру, найпрохолодніше буде 30 листопада: вночі стовпчики термометрів опустяться до -8°C, а вдень варто очікувати -1°C. Хоча денна температура буде найнижчою 29 листопада – до -3°C.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж снігопаду 12-13 листопада в Житомирі випала більш ніж місячна норма снігу. Відразу чистити засніжене місто почали 17 одиниць спецтехніки, а вже 14 листопада їх кількість зросла до 48 одиниць. Проте комунальники таки не справилися з прибиранням – мер Сергій Сухомлин розкритикував їхню роботу з очищення тротуарів і мікрорайонів. Разом з тим упродовж 13-14 листопада та за півдня 15 листопада до травматологічних відділень житомирських лікарень звернулося 96 осіб із переломи променевих кісток, гомілково-ступневих суглобів.

Фото Анни Максимової

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі