Влада

У Житомирській мерії розповіли, як збираються відзначати День місцевого самоврядування

6 December 2016, 16:10

До Дня місцевого самоврядування у Житомирській міській раді традиційно відбудеться день відкритих дверей, у рамках якого для відвідувачів організують екскурсі кабінетами посадовців, відкриють кілька фотовиставок, а також обіцяють провести майстер-класи.

Про це 6 грудня Житомир.info у коментарі розповіла керуюча справами виконавчого комітету Житомирської міської ради Ольга Пашко.

«День місцевого самоврядування завтра (7 грудня, – ред.) відзначатимуть днем відкритих дверей. Для всіх громадян, учнів буде історичний фільм про нашу будівлю, буде виставка «Історія Житомира», буде фотовиставка з життя місцевого самоврядування, депутатського корпусу, виконавчого комітету. Будуть майстер-класи. У кожному кабінеті будуть відкриті двері, щоб кожен відвідувач міг зайти, познайомитися з роботою будь-якого відділу чи управління, задати запитання працівникам. Усіх буде зустрічати бургомістр 1444 року – актор, завдяки грі якого ми хочемо внести у святкування певний колорит. З 13:30 розпочнуться екскурсії для дітей, а взагалі день відкритих дверей буде із самого ранку (9:00, – ред.). О 14:00 офіційно відкриється виставка краєзнавця Георгія Мокрицького – дуже гарна, змістовна, про історію міста та історію видатних родин Житомира. А потім, о 16:00, буде урочистий захід у сесійній залі для депутатів, членів виконкому та всіх працівників міської ради», – зазначила вона.

Як повідомляв Житомир.info, оркестром і класичною музикою у Житомирській міськраді торік зустрічали всіх, хто прийшов на день відкритих дверей, що відбувся в рамках святкування Дня місцевого самоврядування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі