Влада

Колишній перший заступник голови Житомирської ОДА став переможцем конкурсу на посаду держсекретаря Мінекології

22 December 2016, 22:17

Колишній перший заступник голови Житомирської облдержадміністрації Геннадій Дмитренко став переможцем конкурсу на посаду держсекретаря Міністерства екології та природних ресурсів.

Про це на своїй сторінці у фейсбук ввечері 22 грудня написала народний депутат Альона Шкрум, голова підкомітету з питань державної служби та служби в органах місцевого самоврядування Комітету Верховної Ради з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування.

«Секретарем МінЕкологіі обрано Дмитренка Геннадія – першого заступника голови Житомирської ОДА. Кандидати тут були ну дуже слабкі. На мою суб'єктивні думку, не можна було обирати нікого. Переможець набрав дуже мало балів - загально 10, 75 балів. Це одна з найнижчої кількості балів серед переможців усіх конкурсів! Інші на співбесіді виглядали ще слабшими», - пише нардеп.

На відео Геннадій Дмитренко на співбесіді з 34 хв.

Нагадаємо, 15 грудня цього року голова Житомирської ОДА Ігор Гундич звільнив Геннадія Дмитренка з посади першого заступника «за переведенням для подальшої роботи в центральному апараті Державної фіскальної служби України».

Як повідомляв Житомир.info, після призначення Ігоря Гундича головою Житомирської облдержадміністрації обидва його заступники – Ярослав Лагута і Геннадій Дмитренко, повинні були написати заяви про припинення повноважень, але Дмитренко  спершу перебував у майже тримісячній відпустці, а потім відразу пішов на лікарняний.

Про власний герб та нерухомість, якою володіє родина Дмитренка, читайте тут

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі