Влада

З нового року у Житомирського ТТУ вже не буде пільгового тарифу на електроенергію, - Ткачук

27 December 2016, 11:28

З січня 2017 року у комунального підприємтсва «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» вже не буде пільгового тарифу на електроенергію.

Про це на своїй сторінці у фейсбук 26 грудня написав заступник мера Дмитро Ткачук.

«НКРЕ КП скасувало пільгові умови підприємств міського електротранспорту по сплаті електроенергії. З 01 січня 2017 підприємства міського електротранспорту зобов'язані платити за спожити електроенергію на загальних підставах. Таким чином, сума витрат на електроенергію Житомирського ТТУ в січні складе майже 3,5 млн.грн. Дивний спосіб держави підтримати розвиток екологічного транспорту в містах», - написав заступник мера.

На підтвердження своїх слів він опублікував лист від ПАТ «ЕК «Житомиробленерго».

Нагадаємо, у вересні цього року Дмитро Ткачук говорив про те, що Житомирське ТТУ просить підняти вартість проїзду до 3-4 грн, приватні перевізники – до 4-6 грн. У листопаді заступник мера називав прогнозовану вартість проїзду в комунальному транспорті 3 гривні.

Як повідомляв Житомир.info, останній раз у Житомирі піднімали ціни на проїзд в громадському транспорті з 31 грудня 2014 року: у тролейбусах та трамваях – з 1,5 грн до 2 грн; у міських маршрутках – з 2,5 грн до 3 грн. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі