Події

СБУ оприлюднила записи телефонних розмов полковника з Житомира Без'язикова з бойовиками

29 December 2016, 09:07

Служба безпеки України оприлюднила записи телефонних розмов полковника з Житомира Івана Без'язикова з бойовиками.

Аудіозапис оприлюднила СБУ на своєму каналі в YouTube.

У підписі до відео вказується, що дані записи телефонних розмов «підтверджують протиправну діяльність Без'язикова Івана Миколайовича, спрямовану на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності, недоторканості, обороноздатності та державній безпеці України».

Нагадаємо, 14 грудня Шевченківський суд обрав для полковника ЗСУ з Житомира Івана Без'язикова, підозрюваного у співпраці з самоназваною «ДНР», запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном до 8 лютого 2017 року включно.

Як повідомляв Житомир.info, полковника Без'язикова з Житомира госпіталізували з зали Шевченківського суду, засідання перенесли. На брифінгу 13 грудня представник СБУ повідомив, що полковник Іван Без’язиков, якого затримали за підозрою у співпраці з «ДНР», мав посвідчення, підписане лідером бойовиків Олександром Захарченком, а після звільнення з полону їздив до міста Ростов-на-Дону, де зустрічався з кураторами із ФСБ.

16 серпня 2014 року Іван Без’язиков потрапив у полон бойовиків під час виконання завдання в зоні АТО, біля села Степанівка. 5 липня полковника ЗСУ Без’язикова, який майже два роки був у полоні, звільнили. 12 грудня Івана Без'язикова затримали за підозрою у співпраці з так званою «ДНР». Дружина полковника розповіла подробиці його затримання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі