Влада

Фірма екс-депутата облради отримає 62,5 тис. грн за охорону Житомирської мерії

12 January 2017, 10:55

Приватне підприємство «Агентство - безпека підприємництва», зареєстроване у Житомирі, охоронятиме громадський порядок в будівлі Житомирської мерії.

Договір міськради з фірмою 11 січня 2017 року опублікований на порталі ProZorro.

Сторонами-підписантами є виконавчий комітет Житомирської міської ради та виконавчий директор ПП «Агентство - безпека підприємництва» Олег Володимирович Саух.

Ціна договору – 62500 гривень на рік або 5208,33 грн на місяць, термін дії договору -  з 1 січня по 31 грудня 2017 року, умови – охорона громадського порядку в адміністративній будівлі Житомирської міської ради за адресою м-н Корольова, 4/2 у вихідні та святкові дні з 8.00 до 19.00 години.

У мережі є дані про те, що керівником юридичної особи «Приватне підприємство «Агентство - безпека підприємництва» є Корх Олег Вікторович, а основним видом її діяльності чомусь вказані електромонтажні роботи: 

Олег Корх – депутат Житомирської обласної ради минулого скликання, член партії «Блок Петра Порошенка», куратор проекту «Центр захисту тварин» у Житомирі. За даними Центрвиборчкому, Олег  Вікторович Корх президент ТОВ "Компанія Форпост" (теж житомирська, напрямками діяльності вказані «проведення розслідувань та забезпечення безпеки» - ред.), член партії «Блок Петра Порошенка», балотувався на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року під номером 123 виборчого списку БПП.

Як повідомляв Житомир.info, у 2015 році Житомирський міськвиконком замовив послуги з забезпечення безпеки життєдіяльності, благоустрою, законності та громадського порядку у місті на суму 1,5 млн грн.

Олег Корх

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі