Влада

Уряд ухвалив рішення про передачу землі під реконструкцію житомирської об’їзної

18 January 2017, 12:51

Український Уряд ухвалив рішення щодо передачі земельної ділянки в Житомирській області для реконструкції автомобільної дороги М-06 Київ-Чоп на ділянці км 129+600 – км 151+73.

Про це Житомир.info 18 січня повідомила прес-служба Віце-прем'єр-міністра України Геннадія Зубка.

«18 січня Житомирщина отримала зелене світло на реалізацію інфраструктурного проекту з реконструкції ділянки на трасі Київ-Чоп загальною вартістю 1009 млн грн. Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко за результатами засідання КМУ. Він поінформував, що Уряд ухвалив відповідне рішення щодо передачі земельної ділянки в Житомирській області для реконструкції автомобільної дороги М-06 Київ-Чоп на ділянці км 129+600 – км 151+73», - повідомила прес-служба.

Автомобільна дорога Київ-Чоп включена в маршрут Е-40 доріг міжнародної мережі, входить в міжнародний транспортний коридор Критський №3 та національний Європа-Азія, що забезпечує транспортний зв'язок в напрямку «Захід-Схід», - нагадує прес-служба Віце-прем'єр-міністра.

Як повідомляв Житомир.info, на реконструкцію об’їзної дороги Житомира подали заявки 16 компаній. Ділянку розширять до 4 смуг, модернізують 4 та збудують 2 нові розв’язки, щоб автомобілі змогли розганятися до 110 км/год.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі