Влада

На плацу в Житомирі генерал-лейтенант Забродський та командування ВДВ підтримали естафету «22pushupchallenge»

22 January 2017, 11:34

Командування Високомобільних десантних військ, яке дислокується у Житомирі, на плацу підтримало естафету «22pushupchallenge».

Відповідне відео 21 січня виклало на каналі YouTube Військове телебачення України.

«Є можливість привернути увагу Збройних сил, суспільства, всієї нашої громади і всього нашого народу до проблем, які, на жаль, переслідують ветеранів військової служби, військовослужбовців, які відслужили встановлений термін і зараз знаходяться в цивільному житті. Ми намагаємося робити все можливе для того, щоб підтримати таких людей і саме головне – дати їм зрозуміти, що вони потрібні. Потрібні всім нам, потрібні самим собі, своїм родинам і нашому народу», - сказав командувач ВДВ, генерал-лейтенант Михайло Забродський.

Він підкреслив, що жоден військовий, навіть після отримання поранення, не був без його бажання звільнений з ВДВ.

«Я з гордістю можу заявити, що жоден військовослужбовець високо мобільних десантних військ, офіцер чи солдат, навіть після отримання поранень і тяжких каліцтв, ще не був без його бажання звільнений з лав. Ми всім находимо роботу, всім находимо застосування для того, щоб вони могли передавати свій досвід, своє бачення життя і самим прикладом свого служіння навіть після отримання важких травм показувати і демонструвати що таке десантний дух, що таке любов до своєї Батьківщини», - наголосив Забродський.

Командування ВДВ передало естафету «22pushupchallenge» особовому складу Генерального штабу Збройних сил України.

Нагадаємо, 22 патрульних, що проходили службу у зоні АТО, в рамках естафети «22pushupchallenge» віджалися 22 рази на плацу Управління патрульної поліції у місті Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, 5 грудня минулого року колишньому командиру житомирської 95-ї бригади, Герою України Михайлу Забродському президент присвоїв звання генерал-лейтенант.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі