Влада

Міська влада хоче на конкурсі знайти керуючу компанію для індустріального парку «Житомир-Схід»

28 February 2017, 11:02

Міська влада планує провести конкурс з вибору керуючої компанії індустріального парку «ЖИТОМИР-СХІД».

Відповідний проект рішення сесії опублікований 27 лютого на сайті Житомирської міської ради.

«З метою відбору на конкурсних засадах керуючої компанії індустріального парку «ЖИТОМИР-СХІД» шляхом організації і проведення відкритого конкурсу, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про індустріальні парки», рішення Житомирської міської ради від 06.09.2016 №331 «Про внесення змін до рішення міської ради №278 від 21.07.2016 р.», міська рада вирішила організувати та провести конкурс з вибору керуючої компанії індустріального парку «ЖИТОМИР-СХІД». Затвердити Положення про умови конкурсу з вибору керуючої компанії індустріального парку «ЖИТОМИР-СХІД» згідно з додатком 1. Затвердити склад та порядок роботи конкурсної комісії з вибору керуючої компанії індустріального парку «ЖИТОМИР-СХІД» згідно з додатком 2. Уповноважити конкурсну комісію, вказану в пункті 3 цього рішення, вживати всіх необхідних організаційних дії для організації та проведення конкурсу з вибору керуючої компанії індустріального парку «ЖИТОМИР-СХІД». Уповноважити міського голову підписати договір про створення та функціонування індустріального парку «ЖИТОМИР-СХІД» з керуючою компанією вибраною згідно з чинним законодавством України», - зазначається у проекті.

У запропонованому складі конкурсної комісії – сім людей, серед яких два представники депутатського корпусу – голови постійних комісій міської ради.

«Положення визначає правові та організаційні засади проведення на засадах колегіальності та неупередженості відкритого конкурсу з відбору керуючої компанії індустріального парку з метою визначення юридичної особи, яка якісно та у найкоротший термін здійснить розбудову індустріального парку «ЖИТОМИР-СХІД» та забезпечить його функціонування відповідно до умов конкурсу для забезпечення економічного розвитку та підвищення конкурентоспроможності території, активізації інвестиційної діяльності, створення нових робочих місць, розвитку сучасної виробничої та ринкової інфраструктури міста Житомира», - йдеться у проекті положення про проведення конкурсу.

Нагадаємо, міська влада хоче створити самоокупне комунальне підприємство «ЖитомирІнвест».

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці жовтня 2016 року житомирський індустріальний парк був включений до державного реєстру індустріальних парків України. В січні цього року мер Сергій Сухомлин говорив, що індустріальний парк на околиці Житомира почне будуватися після того, як буде затверджений бюджет розвитку. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі