Місто

Кількасот житомирян зібралися біля пам’ятника Шевченку, щоб відзначити 203 річницю від дня народження

9 March 2017, 09:22

Уранці 9 березня біля пам’ятника Тарасу Шевченку, що по вулиці Великій Бердичівській у Житомирі, зібралися кількасот городян на мітинг з нагоди 203-ї річниці від дня народження Кобзаря.

Участь у покладанні квітів беруть Житомирський міський голова Сергій Сухомлин, секретар міськради Наталія Чиж, заступники голів облдержадміністрації та обласної ради Олексій Ясюнецький і Максим Вілівчук, народний депутат України Борислав Розенблат, депутати місцевих рад.

Подробиці дивіться в сюжеті

Нагадаємо, у жовтні 2016 року розпочалася реконструкція скверу біля пам’ятника Тарасу Шевченку у Житомирі, яку планували завершити до 31 грудня. Наприкінці листопада робітники прожували замінювати зірване асфальтне покриття на тротуарну плитку. На початку березня 2017 року на сайті Житомирської мерії повідомили про доручення міського голови Сергія Сухомлина – завершити ремонт скверу до 9 березня. Проте під час брифінгу 7 березня мер Житомира пояснив, що до вказаної дати там викладуть близько 100 м2 «тимчасової» плитки, яку згодом замінять, а загалом усі ремонті роботи будуть закінчені протягом місяця.

Як повідомляв Житомир.info, заходи з нагоди 203-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка у Житомирі триватимуть тиждень – з 9 по 15 березня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі