Економіка

Фонд держмайна за мільйон хоче продати недобудований цегельний завод у Бердичівському районі

20 March 2017, 14:02

Житомирське РВ ФДМУ виставив на продаж об‘єкт незавершеного будівництва – цегельний завод разом із земельною ділянкою.

Про це повідомляє сайт Фонду державного майна України.

Об’єкт знаходиться за адресою: Житомирська обл., Бердичівський р-н, с. Терехове, вул. Огурцова, 38.

«Об’єкт незавершеного будівництва повернутий у державну власність за рішенням суду. Об'єкт розташований в південному напрямку від с.Терехове, на відстані 3,5 км від центру села. Незавершене будівництво цегельного заводу загальною площею 3260,8 кв. м, рівень будівельної готовності – 35%. Складається з адміністративно-побутового корпусу (літ.А-3) - трьохповерхова цегляна будівля, яка примикає до головного корпусу (фундамент – бетонні блоки, стіни – силікатна цегла, перекриття – з/бетонні панелі) та з головного корпусу (літ.Б-1) – одноповерхова повно каркасна будівля зі стінових навісних панелей (фундамент – бетонні блоки, стіни – навісні панелі на з/б колонах та окремі з/б колони в кількості 12 шт., перекриття – залізобетонні панелі по з/б фермам). Інженерні мережі відсутні. Територія не огороджена, не охороняється», - зазначається в інформації на сайті ФДМУ.

Відомості про земельну ділянку: загальна площа – 3,500 га, цільове призначення – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Стартова ціна: 1 150 472,66 грн.

Заявки на участь в аукціоні можна подати до 18:00 03.04.2017. Аукціон з підвищенням ціни відбудуться 07.04.2017 о 10:00 на Українській універсальній біржі.

Нагадаємо, у лютому цього року Житомирське регіональне відділення Фонду державного майна України продало два об‘єкти групи А: в обох аукціонах було по одній заявці на участь.

Як повідомляв Житомир.info, в орієнтовному переліку об’єктів у Житомирській області, які пропонуються ФДМУ до продажу в 2017 році, чотири об’єкти групи «А», зокрема – частина майна колишнього дитячого оздоровчого табору «Дружба» в селі Зарічани Житомирського району; сім об’єктів групи «Д» та чотири об’єкти групи «Ж».

Фото з сайту ФДМУ

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі