Місто

На ремонт закрили четверту частину вулиці Михайлівської у Житомирі. Фоторепортаж

31 March 2017, 11:00

У Житомирі 31 березня закрили на ремонт четверту частину пішохідної вулиці Михайлівської. А недоліки, які виявили після зими, обгородили зеленим парканом.

Зокрема закритою для пішоходів заразі є частину Михайлівської, що біля магазину «Спорттовари». Тож, аби дістатися з вулиці Великої Бердичівської на Київську, житомирянам доводиться обходити «Спорттовари» по території Михайлівського собору з торця.

Обурюючись «вічним ремонтам», житомиряни намагаються пройти навпростець. Однак робітники попереджають: заходити за паркан небезпечно.

Нагадаємо, 30 березня реконструйованою Михайлівською прогулювався прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Як повідомляв Житомир.info, капітальний ремонт вулиці Михайлівської розпочали 8 вересня минулого року. 21 жовтня будівельники відкрили для проходу першу частину відремонтованої пішохідної вулиці Михайлівської, а 25 листопада зняли паркан та відкрили для проходу другу частину вулиці. Напередодні Нового року, 29 грудня, у Житомирі відкрили для проходу ще одну, третю частину відремонтованої вулиці Михайлівської. Після зими плитка частково потріскала, розкололася, а біля каналізаційних люків узагалі попровалювалася. Роботи з укладки гранітної плити на пішохідній Михайлівській планують продовжити з 1 квітня.

Фото Анни Максимової

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі