Місто

Багатоповерхівку для АТОшників на вулиці Князів Острозьких у Житомирі планують побудувати за рік

28 April 2017, 10:32

Зведення багатоквартирного житлового будинку по вулиці Князів Острозьких, 59, де половину осель віддадуть учасникам АТО, планують завершити у ІІ кварталі 2018 року.

Така інформація оприлюднена у паспорті об’єкта, що розмістили на банері над парканом, який огороджує цю земельну ділянку.

«Початок будівництва: ІІ квартал 2017 р. Закінчення будівництва: ІІ квартал 2018 р», – йдеться у паспорті об’єкта.

Нагадаємо, в 2015 році влада Житомира заговорила про безоплатну передачу землі по вулиці Князів Острозьких громадській організації «Атошник» для будівництва багатоповерхівки для учасників АТО. У березні 2016 року депутати міськради віддали земельну ділянку по вулиці Князів Острозьких, 59 під будівництво ЖБК «Атошник». Тоді на сесії мер Житомира Сергій Сухомлин пояснював депутатам, що половину квартир в цьому будинку віддадуть учасникам АТО, а другу половину – продадуть задля здешевлення їх вартості для бійців.

У січні 2017 року в програмі «Тема дня» член виконавчого комітету Житомирської міської ради, заступник голови громадської організації «Атошник» Сергій Артьомов розповідав, що на цій ділянці ще нічого не будується, оскільки змінилося законодавство і «інвестор знову почав усе перераховувати».

Як повідомляв Житомир.info,  1 липня 2016 року житомирський виконком підтримав проект рішення про знесення аварійного будинку по вул. Князів Острозьких, і 1 серпня того ж року будинок розібрали. Наприкінці березня 2017-го земельну ділянку по вулиці Князів Острозьких, 59 почали обносити парканом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі