Місто

Житомирську Михайлівську ремонтують одночасно з двох кінців. Фоторепортаж

15 May 2017, 14:15

Понад вісім місяців у Житомирі триває реконструкція головної пішохідної вулиці – Михайлівської.

Наразі ремонті роботи проводять на частині вулиці, що біля міськради. Там ще 13 травня комунальники обгородили прохід обмежувальною стрічкою. Та попри це, відстань від міськради до «Кварталу» й до вже відремонтованої частини Михайлівської люди долають переважно «розритим шляхом».

Водночас робітники звершують ремонтувати протилежний кінець Михайлівської – зі сторони вулиці Київської, яку закрили 31 березня.

Як повідомляв Житомир.info, капітальний ремонт вулиці Михайлівської розпочали 8 вересня минулого року. 21 жовтня будівельники відкрили для проходу першу частину відремонтованої пішохідної вулиці Михайлівської, а 25 листопада зняли паркан та відкрили для проходу другу частину вулиці. Напередодні Нового року, 29 грудня, у Житомирі відкрили для проходу ще одну, третю частину відремонтованої вулиці Михайлівської. Після зими плитка частково потріскала, розкололася, а біля каналізаційних люків узагалі попровалювалася. Роботи з укладки гранітної плити на пішохідній Михайлівській планують продовжити з 1 квітня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі