Політика

Суд закрив справу про хуліганство голови житомирського ВПК «Айдар» на засіданні виконкому

23 May 2017, 11:56

Суддя Корольовського районного суду м.Житомира Олександр Скрипка закрив провадження у справі про притягнення до адміністративної відповідальності голови житомирського ВПК «Айдар» Олександра Федосюка (позивний «Бех»).

В Єдиному державному реєстрі судових рішень зазначається, що відповідна постанова була прийнята на судовому засіданні 21 квітня та вступила в силу 4 травня.

«Згідно протоколу про адміністративне правопорушення серії АА № 552055 від 27 січня 2017 р., складеного ст. дільничним офіцером поліції Житомирського ВП ГУ НП в Житомирській області ОСОБА_2, 18 січня 2017 р. близько 11 год. 00 хв. в приміщенні Житомирської міської ради за адресою: м. Житомир, майдан ОСОБА_3, 3/14, на засіданні виконавчого комітету, ОСОБА_1 порушив громадський порядок та вчинив конфлікт з гр. ОСОБА_4, тобто вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ст. 173 КУпАП. Вказані матеріали адміністративної справи надійшли до Корольовського районного суду м.Житомира 23 березня 2017 року. Судовий розгляд справи був призначений на 05 квітня 2017 р. та повторно на 21 квітня 2017 р. 18 квітня 2017 р. до суду надійшло клопотання ОСОБА_1 про закриття провадження в даній справі у зв’язку із закінченням строків накладення адміністративного стягнення, передбачених ст.38 КУпАП», - йдеться в постанові Корольовського райсуду. 

Нагадаємо, матеріали від начальника Житомирського відділу поліції ГУНП в Житомирській області Михайла Сороки про притягнення до адміністративної відповідальності голови ВПК «Айдар» були спочатку направлені до Богунського райсуду, який своєю постановою від 20 березня перенаправив їх Відповідно до ч. 1 ст. 276 КУпАП «за місцем вчинення», тобто до Богунського райсуду.

Як повідомляв Житомир.info, 18 січня на засіданні Житомирського виконкому з криками та штовханиною обговорювали будівництво багатоповерхівки на Старому бульварі.Під час засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради керівник підрозділу громадської організації «Військово-патріотичний клуб «Айдар» у місті Житомирі Олександр Федосюк кілька разів вибивав із рук члена виконкому та громадської активістки Віри Гринишиної мобільний телефон, жінка написала заяву в поліцію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі