Влада

Секретар міськради став переможцем конкурсу на посаду голови РДА у Житомирській області

31 May 2017, 15:16

За результатами конкурсу на зайняття посад державної служби категорії «А» переможцем конкурсу на зайняття вакантної посади голови Малинської районної державної адміністрації Житомирської області визначено Кисельчука Дмитра Васильовича.

Про це повідомляє сайт Національного агентства України з питань державної служби. 

На посаду голови малинської РДА претендували ще два кандидати, крім Кисельчука: фахівець з організаційної роботи Малинської районної організації політичної партії «Народний фронт» Іван Максименко та директор ПП «Малинська меблева фабрика» Ірина Ільченко.

Дмитро Кисельчук на місцевих виборах 2015 року був обраний до Малинської міської ради від Блоку Петра Порошенка, в листопаді цього ж року його обрали секретарем Малинської міськради.

На сайті Малинської міськради є інформація, що з 2005 року Кисельчук очолює Малинську міську організацію «Партія промисловців і підприємців України».

Як повідомляв Житомир.info, 30 березня 2017 року голова Малинської РДА Юрій Рудченко повідомив, що подав заяву на звільнення за власним бажанням. 21 квітня президент Петро Порошенко звільнив посадовця, а 13 травня оголосив конкурс на зайняття вакантної посади голови Малинської райдержадміністрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі