Події

Жителі кількох сіл перекрили дорогу в Житомирській області через забруднення річки

6 June 2017, 11:50

Зранку 6 червня жителі кількох сіл перекрили дорогу в Житомирській області через забруднення річки Хомора.

Про це повідомляє журналіст телеканалу 1+1 Олена Кузнецова.

«Жителі сіл Глибочок, Понінки, Першотравенськ перекрили дорогу на Хмельницький. Знову у Хомору скинули нечистоти. Від річки смердить каналізацією і хімією. Вже два роки це продовжується, винних шукають поліція, прокуратура, екологи... Кримінальні провадження відкривають, експертизи роблять, а толку ніякого», - написала Олена Кузнецова на своїй сторінці у Facebook.

У прес-службі ГУНП у Житомирській області інформацію про перекриття дороги підтвердили.

«Дійсно, 6 червня о 10:20 до поліції надійшло повідомлення про перекриття дороги у Баранівському районі Житомирської області. Перекриття пов’язане із забрудненням річки. Жителі навколишніх сіл  частково обмежили рух транспорту, кожні 15 хвилин вони пропускають автомобілі», - розповіла керівник прес-служби ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

Нагадаємо, в управлінні Держпродспоживслужби в Баранівському районі розповіли, що у річці Хомора в Житомирській області показник хімічного споживання кисню перевищений майже у 50 разів.

Як повідомляв Житомир.info, у селі Глибочок Баранівського району 10 травня активісти перекрили рух транспорту по автошляху Новоград-Волинський-Полонне-Старокостянтинів через забруднені річки

Фото Олени Кузнецової

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі