Влада

Новий «дедлайн» по мосту в селі Рижани від житомирського губернатора Ігоря Гундича

15 June 2017, 16:08

До 1 листопада будівництво мосту через р. Ірша у селі Рижани на автодорозі М-06 має бути завершено.

Про це 15 червня повідомляє прес-служба ОДА з посиланням на слова голови Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич під час огляду об’єкту в рамках робочої поїздки до Хорошівського району.

«Будівництво мосту через р. Ірша розпочато ще у 2011 році. До 1 листопада 2017 року ми завершимо роботи на цьому важливому об’єкті. Вартість проекту складає 5,8 млн гривень. Цього року з обласного бюджету вже виділено 500 тис. грн. Враховуючи суму, яка надійде з державного бюджету на ремонт об’єкту, плануємо виділити ще додатково 10% для завершення робіт», – зазначив Ігор Гундич.

Для завершення робіт по ремонту мостової споруди до кінця жовтня підрядник ТОВ «Європлюсбуд» має влаштувати монолітну тротуарну консолі, облаштувати оклеювальну гідроізоляцію та підходи до мосту, покласти асфальтобетонне покриття на мосту та підходах та влаштувати перильне та бар’єрне металеве огородження, забезпечити укріплення конусів та влаштувати освітлення.

Нагадаємо, в листопаді минулого року облдержадміністрація повідомляла, що проїзд через міст у с. Рижани на автодорозі М-06 через смт Пулини та с. Нову Борову буде відновлено до 25 грудня 2016 року.

Як повідомляв Житомир.info, 15 червня в рамках робочої поїздки до Хорошівського району Ігор Гундич представив нового керівника РДА та доручив до кінця червня закінчити ремонт Хорошівської гімназії.

Фото з сайту ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі