Влада

Петро Саух йде з посади ректора Житомирського державного університету ім. І. Франка

23 June 2017, 13:23

У Житомирському державному університеті ім. І. Франка 23 червня розпочалася конференція трудового колективу університету.

Про це повідомляє  керівник прес-центру ЖДУ ім. І. Франка Олена Свінціцька. 

«Звіт ректора посеред календарного року має відомі усім причини: мене прийнято на іншу посаду. У цьому немає нічого трагічного ні для мене, ні для навчального закладу. Університету потрібна нова кров», - пояснив на початку звіту за 4,5 роки на посаді ректора Петро Саух.

«Нагадаємо, що 24 березня 2017 року на Загальних зборах НАПН України Петра Юрійовича Сауха, доктора філософських наук, професора, член-кореспондента НАПН України обрали академіком-секретарем відділення вищої освіти НАПН України», - зазначили у прес-центрі ЖДУ.

Як повідомляв Житомир.info, 66-річний Петро Саух керував Житомирським державним університетом ім.І.Франка з 2002 року. гідно відомостей в декларації,у 2003 році він став власником трьох об’єктів нерухомості в Житомирі: житлового будинку загальною площею 245.3 кв.м, який на той час коштував 209 тис. 722 грн, земельної ділянки в обласному центрі площею 1338 кв.м і вартістю 35 тис. 278 грн; гаража загальною площею 50 кв.м.

Фото Олени Свінціцької

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі