Влада

На посаду начальника муніципальної інспекції Житомирської міськради є 5 кандидатів

11 July 2017, 09:20

У Житомирі працювати на посаді начальника муніципальної інспекції міськради хоче 5 осіб.

Про це Житомир.info 11 липня розповіли у відділі кадрів та з питань служби в органах місцевого самоврядування Житомирської міської ради.

«Прийом документів завершився вчора, 10 липня. Документи на посаду начальника муніципальної інспекції подали 5 осіб», - сказали у відділі кадрів.

Нагадаємо, 9 червня 2017 року виконком Житомирської міської ради оголосив конкурс на заміщення вакантної посади начальника муніципальної інспекції.

Як повідомляв Житомир.info, з 6 червня Валерій Логвінчук переведений з посади начальника муніципальної інспекції Житомирської міської ради на посаду заступника начальника муніципальної інспекції. У червні минулого року член ВО «Свобода» Валерій Логвінчук виграв конкурс на посаду начальника муніципальної інспекції, на той час він перебував в зоні АТО і офіційно на посаду начальника був призначений лише з 7 листопада 2016 року. В квітні цього року мер Сергій Сухомлин говорив, що начальник муніципальної інспекції не зміг показати результат і вже є нова кандидатура на цю посаду.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі