Влада

Гундич звільнив начальника відділу кадрів Житомирської ОДА та оголосив конкурс на вакантну посаду

12 July 2017, 15:57

Голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич 12 липня підписав розпорядження про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади начальника відділу кадрової роботи апарату ОДА.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Ігор Гундич підкреслив, що очолити відділ повинна людина, яка стане по суті HR-менеджером в облдержадміністрації та змінить формат і роботу кадрів.

«Начальник відділу кадрів – дуже відповідальна посада. Це має бути людина професійна, молода, креативна, яка знає, на скільки важливий мікроклімат у структурі і як його формувати та підтримувати на рівні. Головне – вона має працювати разом із нами над формуванням єдиної команди і бути підтримкою для кожного працівника», – повідомив голова ОДА.

Вимоги до професійної компетентності – вища освіта (ступінь магістр), досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В», в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років, вільне володіння державною мовою.

Документи приймаються до 17 год.00 хв. 28 липня 2017 року.

В Єдиному державному реєстрі декларацій є декларація начальника відділу кадрів ОДА Алли Радаєвої «перед звільненням», яка була опублікована 4 липня 2017 року.

Як повідомляв Житомир.info, виконком Житомирської міської ради оголосив конкурси на заміщення посади начальника управління по зв’язках з громадськістю (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі