Влада

У Житомирській ОДА знайшли нового керівника кадрів, який має змінити формат роботи відділу

14 August 2017, 09:31

Переможцем конкурсу на посаду начальника відділу кадрової роботи апарату Житомирської облдержадміністрації стала Анна Семенчук.

Про це повідомляє відділ кадрової роботи апарату Житомирської облдержадміністрації.

«Відповідно до результатів конкурсу на зайняття посад державної служби категорії «Б» переможцем стала 43-річна Анна Семенчук. Після визначення переможців надається 10 днів на оскарження, потім переможець буде проходити спецперевірку відповідно до Законів України «Про запобігання корупції» та «Про очищення влади». Загалом на посаду претендували дві особи», - інформує ОДА.

Нагадаємо, на переконання голови Житомирської облдержадміністрації Ігоря Гундича, новий начальник відділу кадрів має бути людиною професійною, молодою й креативною, яка «стане HR-менеджером в облдержадміністрації» та змінить формат роботи кадрів.

Як повідомляв Житомир.info, 12 липня цього року голова ОДА підписав розпорядження про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади начальника відділу кадрової роботи апарату ОДА, а незадовго до того в Єдиному державному реєстрі декларацій з’явилася декларація начальника відділу кадрів ОДА Алли Радаєвої «перед звільненням».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі