Місто

Опалювальний сезон у Житомирі починається 11 жовтня, одразу після голосування виконкому

11 October 2017, 10:23

Опалювальний сезон у Житомирі почнеться 11 жовтня.

Таке рішення було прийняте на позачерговому засіданні міськвиконкому 11 жовтня.

«Враховуючи значне зниження температури, яке відбулося на вихідних, на засіданні штабу (з підготовки до опалювального сезону) ми дали дозвіл на пуск котелень. Є пропозиція почати опалювальний сезон з 11 числа, з сьогоднішнього дня. І по житлових будинках також», - пояснив заступник мера Олександр Фещенко.

Директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин запевнив, що всі об’єкти готові до подачі тепла.

«На сьогодні вже працює дев’ять котелень, тільки що запустили десяту. Житловий фонд на 100% готовий до включення тепла», - сказав Дмитро Рогожин.

За його словами, з моменту прийняття рішення виконкомом вже почнуться нарахування субсидій, а плата за тепло буде нараховуватися тільки після підписання акту про запуск будинку.

Мер Сергій Сухомлин сказав, що опалювальний сезон у Житомирі почнеться після голосування виконкому. Він також запевнив, що у «проблемних» дитсадках тепло має з’явитися до понеділка, 16 жовтня.

«В нас є до понеділка час для підключення всіх об’єктів соціальної сфери, щоб діти у понеділок вийшли в теплі дитсадки і школи», - сказав Сухомлин.

Нагадаємо, 10 жовтня в дві житомирські лікарні вже подали тепло. Днем раніше батьки маленьких житомирян скаржилися на холод у групах в дитсадках, а в Житомиртеплокомуненерго розповіли, що керівники навчальних закладів мають подати листи щодо підключення до опалення. 4 жовтня 2017 члени Житомирського міськвиконкому підтримали рішення про початок опалювального сезону в Житомирі з 12 жовтня, а не з 15, як планувалося

Як повідомляв Житомир.info, з 40 медичних комунальних закладів Житомирської обларади обігріваються вже 14

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі