Політика

Нардеп від Бердичевського округу задекларував придбання шиферу на 300 тис. грн

17 October 2017, 13:12

Народний депутат від Бердичівського округу Олександр Ревега (фракція Блоку Петра Порошенка) задекларував придбаний шифер.

Повідомлення про суттєві зміни у майновому стані нардеп 14 жовтня опублікував в Єдиному державному реєстрі декларацій.

Зазначається, що 10 жовтня Олександр Ревега став власником листів волокнисто-цементного хвилястого шиферу 1750х1130 виробництва Івано-Франківського шиферного заводу. За 299 тис. 750 грн народний депутат придбав шифер у ТОВ «Перший український постачальник».

Сайт газети «Земля Бердичівська» 6 жовтня писав, що народний депутат Олександр Ревега за власні кошти придбав 2500 листів шиферу для допомоги жителям Бердичева та Бердичівського району, які постраждали від аномального граду.

Як повідомляв Житомир.info, у Бердичеві 21 вересня ввечері пройшов град розміром з куряче яйце, наніс збитків жителям Бердичівського району на суму понад 40 млн грн. До міськради Бердичева надійшло понад 1900 заяв про пошкодження покрівель приватних будинків. З 28 вересня за вказівкою влади області чотири бригади робітників почали латати потрощені градом дахи малозабезпечених жителів Бердичівської району.На початку жовтня голова ОДА Ігор Гундич підписав розпорядження про виділення ще 4 млн грн бюджетних коштів на закупівлю 40 тисяч листів шиферу для Бердичівського району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі