Події

У Житомирській області оголошували план «Перехоплення»: шукали чотирьох на Mercedes

23 October 2017, 10:37

У Житомирській області був оголошений план «Перехоплення».

Про це зранку 23 жовтня Житомир.info повідомили читачі. Керівник прес-служби головного управління Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко інформацію про план «Перехоплення» підтвердила.

«О 7:30 22 жовтня до поліції звернулася жителька Романівського району із повідомленням про те, що біля одного з будинків у Мирополі чотири особи в балаклавах силоміць відібрали у чоловіка барсетку зі значною сумою грошей. За інформацією, чоловіки сіли до автомобіля «Мерседес» та поїхали геть. На території області був організований план «Перехоплення». Тривають заходи для встановлення осіб грабіжників. Наразі план «Перехоплення» зняли», - пояснила Алла Ващенко.

На сайті «Наш Бердичів» зазначається, що чоловіки вкрали у підприємця близько 140 тис. грн.

«У Романівському районі Житомирщини у місцевого підприємця викрали біля 140 тисяч гривень. Злочинці, за попереднім описом, роми, пересуваються на автіці Mercedes-Benz темного кольору. Як вдалося дізнатися Першому інформаційному порталу «Наш Бердичів» зі своїх джерел у правоохоронних органах, на Бердичівщині оголошено план перехоплення небезпечних злочинців», - йдеться на сайті.

Як повідомляв Житомир.info, в Олевську в ніч з 15 на 16 січня сталася сутичка із застосуванням зброї, в результаті якої кілька людей потрапили до лікарні. За попередньою інформацією, конфлікт виник як на побутовому ґрунті, так і внаслідок кримінальних розбірок між місцевими жителями та приїжджими зі Львівщини. У результаті вогнепальні поранення отримали семеро осіб: четверо – жителі Олевського району та ще троє – львів’яни, один з яких помер під час надання медичної допомоги. У Житомирській області був оголошений план перехоплення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі