Влада

У Станишівській сільраді теж «відхрестилися» від землі на околиці Житомира, де масово вирізають ліс

15 November 2017, 13:36

У Станишівській сільраді «відхрестилися» від землі в районі картонного комбінату, де масово вирізають ліс, і перенаправили за інформацією в обласне управління Держгеокадастру, Житомирську ОДА та РДА.

Про це повідомив сільський голова Юрій Матвійчук у відповіді на запит Житомир.info.

«На Ваш запит Станишівська сільська рада повідомляє, що земельні ділянки по обидва боки вулиці Слобідської у м. Житомирі розміщені за межами населених пунктів Станишівської сільської ради, а розпорядниками земель  за межами населених пунктів відповідно до Земельного кодексу являються Головне управління Держгеокадастру у Житомирській області, Житомирська обласна державна адміністрація та  Житомирська районна державна адміністрація, тому ваш запит перенаправляється», – йдеться у відповіді.

Нагадаємо, в департаменті містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради у відповідь на запит Житомир.info повідомили, що ділянки лісу вздовж вулиці Слобідської розташовані на вкрапленому в адміністративні межі міста Житомира масиві земель Станишівської сільської ради.

Як повідомляв Житомир.info, 9 листопада після виступу жителів мікрорайону «Паперова фабрика» на сесії Житомирської міськради, Сергій Сухомлин запропонував влаштувати зустріч представників міської влади, ініціативної групи жителів мікрорайону з керівництвом комбінату. 10 листопада створили робочу групу, яка має з'ясувати, хто передав ліс на околиці Житомира у приватну власність.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі