Влада

Волонтери з Житомира та області отримали президентські відзнаки та попили каву з чиновниками

5 December 2017, 14:55

У Житомирській облдержадміністрації 5 грудня привітали волонтерів з різних районів області.

Про це повідомила прес-служба Житомирської облдержадміністрації .

«На Житомирщині відзначили волонтерів з різних районів області, які вже не один рік допомагають військовим та населенню у зоні АТО. Захід відбувся сьогодні, 5 грудня, у Житомирі до Міжнародного дня волонтера. Привітали волонтерів голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич та голова обласної ради Володимир Ширма», - інформує ОДА.

«Дуже символічним є те, що День волонтера ми відзначаємо перед Днем Збройних Сил України. Ви з перших днів війни на сході є і залишаєтеся надійною підтримкою наших воїнів. Дякую кожному із вас і всьому потужному волонтерському рухові за підтримку бійців АТО, за допомогу демобілізованим, родинам загиблих, діткам бійців, одиноким людям, людям похилого віку і всім, хто потребує допомоги. Такий волонтерський рух працює на єдність нації, показує, якими повинні бути справжні патріоти нашої держави. Ви за роки діяльності не втратили активності, віри і порядності. Спасибі вам за це», – цитує прес-служба Ігоря Гундича.

Волонтери отримали відзнаки Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції», подяки та квіти і мали можливість поспілкуватися за кавою з керівництвом області, - зазначає прес-служба.

Нагадаємо, указ про відзнаку «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» Президент України підписав 17 лютого 2016 року.

Як повідомляв Житомир.info, минулого року житомирських волонтерів пригостили 12-кілограмовим тортом, який спекли спеціально до Міжнародного дня волонтера. 2 грудня в Бердичеві попрощалися з волонтером Ігорем Ковальчуком, який помер від важкої хвороби.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ода волонтер президент  
Матеріали по темі