Суспільство

​Пенсіонери Житомирської області отримають січневі виплати до кінця 2017 року

27 December 2017, 12:22

Пенсіонери Житомирської області отримають січневі пенсії до 29 грудня 2017 року. Вже сьогодні розпочалися перші виплати.

Про це під час прес-конференції повідомив начальник головного управління Пенсійного фонду України у Житомирській області Іван Заінчковський 27 грудня.

«26 грудня ми виготовили виплатні відомості, надали як банківським установам, так і поштовим відділенням для початку фінансування виплати січневих пенсій.Ті пенсіонери, які одержуюють пенсії через банківські установи з 4 по 13 січня, такі виплати отримають до 29 грудня. Ті, що отримують пенсії через поштові відділення з 4 по 8 число, теж одержать свої виплати до кінця цього місяця. Це вже все профінансовано нами і вже сьогодні поштові відділення розпочинають виплату пенсій», – зазначив Заінчковський.

За його словами, військові пенсіонери, яких у області 25,9 тисяч теж отримають січневі пенсії до кінця поточного року.

Начальник головного управління Пенсійного фонду України у Житомирській області також похвалився тим, що надходження коштів до Фонду у 2017 році понадпланово збільшилося на 500 млн грн.

«Тільки у цьому місяці на виплату пенсій було спрямовано 849 млн грн. За весь 2017 рік було направлено 8,8 млрд грн. Якщо порівнювати з попередніми періодами, то ця сума значно збільшилася. У поточному 2017 році у нас перевиконання доходної частини на 500 млн грн», – повідомив Іван Заінчковський.

У пенсійному фонді також зазначили, що ті пенсіонери, які отримають пенсію в грудні 2017 року, наступну виплату одержать у лютому 2018 року.

Як повідомляв Житомир.info, підвищення пенсій не вплине на призначення субсидії житомирським пенсіонерам на опалювальний сезон 2017-2018.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пенсійний фонд Заінчковський виплати пенсії 
Матеріали по темі