Влада

Відділ освіти однієї з РДА в Житомирській області оголосив акцію на краще шкільне меню

10 January 2018, 17:10

З 1 січня 2018 року встановлено вартість харчування в освітніх закладах Романівського району Житомирської області у розмірі до 11.00 гривень на день. У порівнянні з попередніми роками, коли вартість харчування складала 5 гривень, тепер є можливість дотримуватися не лише норм та якості харчування але й урізноманітнити меню.

Про це пише сайт Романівської РДА.

«З метою запровадження нових страв, врахування смаків дітей, побажання батьків щодо шкільного меню відділ освіти райдержадміністрації пропонує провести акцію «СМАЧНО. КОРИСНО. КРЕАТИВНО». За умовами акції кухарі мають докласти максимум зусиль та професійних навичок для розроблення і впровадження відповідного меню, зважаючи на вподобання та рекомендації учнів і батьків. Головними експертами у оцінюванні страв є учні і батьки вашого навчального закладу. Фото, відео та відгуки експерти залишатимуть на офіційних сторінках навчальних закладів. Найкращі страви визначатимуться у відповідності до відсотку учнів, батьків навчального закладу, які візьмуть участь у флешмобі», - йдеться у повідомленні.

Зведена таблиця продуктів харчування на 5.00 грн. та 11.00 грн. ТУТ.

Нагадаємо, 15 грудня 2017 року учням №21 школи запропонували скуштувати страви з оновленого меню.

Як повідомляв Житомир.info, з 1 січня 2018 року вихованців житомирських дитсадків годуватимуть більш різноманітними та корисними стравами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: школа Романів РДА меню  
Матеріали по темі