Влада

Влада Житомира продовжує судитися з «радикалом» через рішення про вартість проїзду

15 January 2018, 14:05

Виконком Житомирської міської ради подав касаційну скаргу на постанову Корольовського районного суду м. Житомира від 11 вересня 2017 року та ухвалу Житомирського апеляційного адміністративного суду у справі № 296/4547/17.

Про це йдеться в ухвалі Вищого адміністративного суду України від 11 грудня 2017 року.

«Відкрити касаційне адміністративне провадження за касаційною скаргою Виконавчого комітету Житомирської міської ради на постанову Корольовського районного суду м. Житомира від 11 вересня 2017 року та ухвалу Житомирського апеляційного адміністративного суду у справі № 296/4547/17 за позовом ОСОБА_1 до Виконавчого комітету Житомирської міської ради, 3-я особа - Приватне підприємство "ШЕРІФФ" про визнання протиправним та скасування рішення. Витребувати від Корольовського районного суду м. Житомира зазначену справу. Надіслати копії ухвали про відкриття касаційного провадження особам, які беруть участь у справі, разом з копіями касаційної скарги, інформацією про їхні права та обов'язки», - зазначено в ухвалі.

Нагадаємо, голова фракції Радикальної партії Олега Ляшка в Житомирській міській раді, гендиректор ТОВ ТК «Полісся – Продукт» Олександр Ракович 11 вересня виграв суд щодо скасування рішення виконкому про підвищення вартості проїзду у маршрутках до 5 грн, в електротранспорті – до 3 грн та безкоштовного перевезення пільговиків без обмежень. Міська рада подала апеляцію, яку 21 листопада програла, і рішення суду першої інстанції вступило в дію.

Як повідомляв Житомир.info, 16 травня минулого року Житомирський виконком проголосував за підвищення вартості проїзду в маршрутках до 5 гривень: перевізників зобов’язали підписати додаткові угоди про безкоштовне перевезення громадян 24 пільгових категорій. Нові тарифи почали діяти з 1 червня. Після того, як суд скасував це рішення, новим рішенням виконкому від 24 листопада з 1 грудня 2017 року вартість проїзду в маршрутках Житомира знову підвищили до 5 грн, а перевізників зобов’язали становити валідатори.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд міська рада перевізник Ракович РПЛ  
Матеріали по темі