Місто

Організатор житомирського Різдвяного ярмарку розповів, як покарали підприємця за продаж забороненого алкоголю

17 January 2018, 15:30

З підприємцем, якого зловили на незаконному продажі алкогольних напоїв на Різдвяному ярмарку одразу припинили співпрацю. Про це у коментарі Житомир.info розповів керівник проекту Олександр Рєвнівцев. Разом із тим, останній зазначає: виявляти та карати порушників, зрештою, мають правоохоронці. Тому, каже: незалежно від того, хто наступного року проводитиме ярмарок, контроль над продажем алкогольних напоїв потрібно покласти на поліцію.

«Для себе ми перевіряли, і кожен підприємець був попереджений про заборону продажу міцного алкоголю. Мені фактів не було відомо, але я все одно хочу подякувати Вірі Гринишиній за те, що вони виловили цих підприємців. Кажуть, що ми не впливали ніяким чином. Це насправді неправда. Після цього рейду йому була заборонена можливість торгувати до кінця ярмарку, до кінця ярмарку вони торгівлю не проводили. Дуже багато нарікань зі сторони відвідувачів була на роботу поліції, що люди приносять із собою і розпивають алкогольні напої. Ми теж на це не можемо впливати. Поліція була повідомлена, про проведення різдвяних та новорічних свят, і вони мали поставити свої патрулі на постійне чергування протягом проведення усього Різдвяного ярмарку. Тому я думаю, на наступний рік чи ми будемо проводити, чи хтось інший, то потрібно буде зобов’язати поліцію проводити рейди по виявленню людей, які приходять зі своїми спиртними напоями і таким чином не провокують, але показують неприглядність цього свята для містян. Тому що неможливо довести, чи вони взяли це в будиночку, чи вони принесли з собою», - розповів керівник проекту «Різдвяний ярмарок» Олександр Рєвнівцев.

Нагадаємо, член виконкому Віра Гринишина зафіксувала продаж алкоголю на Різдвяному ярмарку в Житомирі. У міськраді сказали, що чекатимуть пояснень від організаторів.

Як повідомляв Житомир.info, на черговому засіданні Житомирського виконкому 6 грудня 2017 року організатори Різдвяного ярмарку обіцяли слідкувати за чистотою та продажем дозволених напоїв.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Рєвнівцев Гринишина ярмарок алкоголь  
Матеріали по темі