Влада

За рік житомирський ЦНАП отримав більше 50 тисяч звернень, найбільше – щодо будівництва та землі

22 January 2018, 16:30

Виконком Житомирської міської ради збирається заслухати та обговорити інформацію про роботу Центру надання адміністративних послуг Житомирської міської ради за 2017 рік.

Проект рішення виконкому про роботу ЦНАПу опублікований на сайті міської ради 22 січня.

«Загальна кількість звернень за звітний період до центру становить більше 50000 звернень: реєстрація документів, їх отримання, консультації уповноважених представників суб’єктів надання адміністративних послуг, в т.ч. виконавчих органів міської ради, адміністраторів сектору по наданню адміністративних послуг суб’єктам господарювання та адміністраторів сектору по наданню адміністративних послуг громадянам. Упродовж 2017 року до адміністраторів ЦНАП надійшло та зареєстровано майже 23000 звернень щодо отримання адміністративних послуг, в т.ч. документів дозвільного характеру. За аналізований період видано більше 19000 оформлених результатів та зареєстрованих декларацій та 1850 відмов у наданні адміністративних послуг та реєстрації декларацій», - зазначається у проекті рішення.

Через ЦНАП здійснюється надання послуг, віднесених до компетенції управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Житомирській області, управління Держпраці у Житомирській області, управління Держгеокадастру у Житомирському районі Житомирської області, головного управління юстиції в Житомирській області, а також видача документів дозвільного характеру.

«Найбільша кількість звернень за звітний період надійшла щодо отримання адміністративних послуг, віднесених до компетенції департаменту містобудування та земельних відносин міської ради (18%) та управління Державної архітектурно – будівельної інспекції в Житомирській області (12%)», - інформує ЦНАП.

Показник якості роботи центру, який визначає кількість відвідувачів, які очікували в черзі менше 10 хв., у 2017 році становить 65%.

Нагадаємо, в листопаді минулого року мер Житомира повідомляв, що відсоток населення, яке користується послугами ЦНАП, в Тернополі становить 1,8%, в Житомирі – 4,5%, у Вінниці – 94%.

Як повідомляв Житомир.info, в центрі Житомира біля собору хочуть прибрати автостоянку, щоб побудувати ЦНАП. З бюджету розвитку міста цього року на новий ЦНАП планують виділити 10 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЦНАП виконком  
Матеріали по темі