Влада

Сухомлин знову розпорядився преміювати директора Агенції розвитку Житомира

1 February 2018, 17:08

Другий місяць поспіль директор Агенції розвитку Житомира Борис Пахолюк отримує премію більше 100%.

Розпорядження «Про преміювання директора комунальної установи «Агенція розвитку міста» Житомирської міської ради», підписане мером Житомира 31 січня 2018 року.

«Відповідно до постанови Кабінету міністрів України від 30.08.1998 №1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», Положення про преміювання працівників комунальної установи «агенція розвитку міста» Житомирської міської ради, відповідно до ст..42 Закону України «про місцеве самоврядування в Україні»:

Преміювати директора комунальної установи «Агенція розвитку міста» Житомирської міської ради Пахолюка Бориса Борисовича за січень 2018 року у розмірі 150% місячної заробітної плати за фактично відпрацьований час в межах затверджених видатків на оплату праці», - йдеться в документі.

Нагадаємо, 21 грудня 2017 року мер призначив директору Агенції розвитку Житомира Борису Пахолюку 50% надбавки «за високі досягнення» та 150% премії. На засіданні виконкому 20 грудня затвердили штатний розпис комунальної установи «Агенція розвитку міста»: в установі працюватиме лише троє штатних працівників, фонд заробітної плати за посадовими окладами складатиме 15 тис. 725 грн, оклад директора установи – 5 тис. 824 грн.

Як повідомляв Житомир.info, мер Житомира Сергій Сухомлин розпорядився більш як на 100% преміювати директора міського центру соцслужб Ольгу Юрченко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пахолюк премія розпорядження  
Матеріали по темі