Влада

Житомирські захисники прав споживачів переїхали на Гагаріна, але вивіску на Леха Качинського знімати не збираються

20 February 2018, 17:36

Вже майже два роки, як у будинку №3 по вулиці Леха Качинського (раніше Черняховського) немає інспекції з питань захисту прав споживачів у Житомирській області. Але вивіску ліквідованої у 2017 році структури видно здалеку. Спеціалісти ж переїхали звідси два роки тому, коли почав працювати новостворений орган – Держпродспоживслужба.

Проте, люди, які хочуть поскаржитися на недобросовісних надавачів послуг, прострочений товар або порушення їхніх прав, продовжують у пошуках інспекції приходити за старою адресою та допитуються у місцевих жителів, де тепер шукати захисту споживачам.


19 лютого до редакції Житомир.info звернулася обурена жінка, яка хотіла поскаржитися на поганий сервіс під час поїзди Укрзалізницею. За її словами, вона приїхала в Житомир з району, бо саме ця адреса для скарг була на оголошенні у дизельному потязі. Дізнавшись від журналістів, що інспекцію ліквідували, а управління захисту прав споживачів тепер знаходиться за адресою Гагаріна, 55, жінка пішла.

У коментарі Житомир.info в прес-службі головного управління Держпродспоживслужби у Житомирській області повідомили, що не знають, як прибрати вивіску колишньої інспекції з фасаду будинку.

«Колишня інспекція вже як управління захисту прав споживачів увійшла до структури головного управління Держпродспоживслужби 26 квітня 2016 року. А повне припинення юридичної особи у них було 30 травня 2017 року. Я знаю, що те, що вони могли зняти (ті працівники, які там працювали, і до нас перейшли), вони зняли, те, що було біля під’їзду. А за цю вивіску, яку маєте на увазі ви, вони не мали змоги її зняти і не зняли», – зазначили у прес-службі управління.

Нагадаємо, нежитлові приміщення, в яких раніше знаходилася інспекція з питань захисту прав споживачів у Житомирській області, за бюджетні кошти переробили в чотири квартири, три з яких віддали «афганцям».



Як повідомляв Житомир.info, постанову про утворені територіальні органи Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів прем’єр-міністр Арсеній Яценюк підписав 28 жовтня 2015 року. Управління Держпродспоживслужби в Житомирській області об’єднало: головне управління ветеринарної медицини в Житомирській області; Державну фітосанітарну інспекцію Житомирської області; Держспоживінспекцію у Житомирській області та головне управління Держсанепідслужби у Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держпродспоживслужба адреса 
Матеріали по темі