Влада

З весни у Житомирській області жорсткіше перевірятимуть якість харчових продуктів: без попередження і з відеокамерами

22 February 2018, 18:07

У Житомирській області у квітні запрацює нова система контролю якості харчових продуктів – без попередження і з відеофіксацією.

Про це 22 лютого повідомила прес-служба Житомирської облдержадміністрації з посиланням на начальника головного управління Держспоживслужби у Житомирській області Олександра Шпиту.

«У квітні 2018 року запрацює нова система контролю якості харчових продуктів – перевірки здійснюватимуться без попередження та з відеофіксацією. За результатами таких перевірок, у разі порушень, об’єкти сплачуватимуть штраф», – сказав Олександр Шпита під час звітної прес-конференції.

Також він розповів, що у 2017 році працівники Держспоживслужби перевірили якість товарів, робіт і послуг на загальну суму 193,53 тис. грн – 67% забраковано, споживачам повернуто 28,800 тис. грн. Також було перевірено 106 зразків алкогольної продукції – відхилень не виявлено.

Жителям області нагадують: в головному управлінні Держспоживслужби постійно працює «гаряча лінія» – (0412) 34-24-31, на яку може звернутися кожен житель області із питанням, яке турбує. Управління знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Гагаріна, 55.

Нагадаємо, у 2017 році Держспоживслужба у Житомирській області стягнула з підприємців 250 тисяч гривень за продаж неякісних товарів та повернула споживачам майже 28,8 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держпродспоживслужба перевірка інспекція  
Матеріали по темі